Blogi

Oon just nyt niin väsynyt, etten jaksa kirjoittaa edes fiksua kirjakieltä. Kunhan laitan ajatukseni järjestykseen oman pään sisällä. Syitä väsymykseen on useita, joitakin meidän perheen sisällä olevia asioita, joista vain ihan läheisimmät tietää, ja sitten tässä tekstissä rehellisesti kertomani muutama juttu.

Vasta muutaman vuoden olen tajunnut, että meidän perhe voi viettää juuri sellaisen joulun ja joulunalusajan kun halutaan. Meidän ei tarvitse tehdä kaikkea perinteistä ruokaa etukäteen, ei tarvitse osallistua kaikkiin joulutapahtumiin, ei hankkia perinteisiä tai vastaavasti juuri sinä vuonna muodissa olevia joulukoristeita. Aika myöhään tämän...

Keittiö

06.11.2020

Talomme on rakennettu 70-luvulla. Teimme täydellisen remontin koko taloon ennen muuttoa. Keittiöstä halusin aivan erilaisen, kuin mitä se oli. Käytännöllisemmän ja meidän perheen käyttöön sopivan. Minä tykkään leipoa paljon, joten halusin siihen tarkoitukseen hyvät toimivat tilat. Jos käyttäisin enemmän aikaa ruuanlaittoon, enkä leipomiseen,...

Sain ensimmäiset vauvani reilusti yli kymmenen vuotta sitten. Siihen aikaan ei ollut vielä niin laajaa somemaailmaa. Tai ei ainakaan minulla ollut. Minulla oli Facebook, mutta en osannut silloin vielä käyttää sitä niin monipuolisesti, kuin nykyään. No, en osaa vieläkään, mutta kuitenkin.


Ajattelin jakaa niitä tänne kuvien kanssa. Suurin osa ohjeista on jonkun muun käsialaa, kuin omaani, ja alkuperää harvoin tiedän.

Erilainen arki

23.10.2020

Maanantaina alkoi meidän perheessä uusi, erilainen arki. Erilaisuuden tottumiseen menee varmasti hetki, ennen kuin se alkaa tuntumaan tavalliselta. Arjelta. Nyt se vielä viikon päästä tuntuu melkein lomalta. Ei ihan, koska joka päivä teen kuitenkin töitä.

Tärkeintä on lapsen tutustuminen minuun, jotta hoidon aloitus olisi hänelle mukavinta. Lapsi näkee minut ja kuulee minun äänen ja tulen tutuksi.
Toinen tärkeä syy on se, että vanhemmille tulee turvallisempi olo, tietää ettei jätä lastaan täysin tuntemattomalle.