Kesä

15.08.2019

Kesä meni vauhdilla, niin kuin aina. Nautin tällaisista kesistä, kun ei ole paahtavaa hellettä monena päivänä. Mieluummin puen pitkähihasta päälle myös kesällä.

Kesän parhaimmat hetket

Kiipesimme koko perhe Saanan huipulle. Minun vanhemmat ja kolme minun nuorinta sisarusta oli myös mukana. Nousu ja alastulo oli rankkoja, mutta tykkäsin siitä tosi paljon. Maisemat aivan huikeita. Illalla menimme leirintäalueen saunaan lämmittelemään ja rentouttamaan kipeitä lihaksia.

Koskien kuohujen katselu ja kuuntelu hyvässä seurassa. Toinen on Norjan puolelta ja toinen Oulun vierestä.

Olin mukana talkootyössä isossa tapahtumassa useamman päivän. Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja tunsin itseni tarpeelliseksi. Olin sen jälkeen väsynyt ja flunssainen, mutta onnellinen hyvin onnistuneesta tapahtumasta ja kohtaamisista.

Veljeni meni naimisiin kauniissa puutarhassa ja sain näin uuden ihanan "siskon". Häät olivat rennot, hauskat ja liikuttavat. Sain taas nieleskellä palaa kurkusta, kun seurasin miten he kävelivät puutarhan keskikäytävää pitkin. Joskus toivoisin olevani vähemmän itkuherkkä, vaikka tuossa tilanteessa se kuului asiaan.

Aamukahvit kotona tai reissussa. Ilman kiirettä, aikatauluja ja kuumuutta. Luonnon ympäröimänä.

Suvun pihakekkerit. Ihana iso suku, taas kaunis ympäristö ja rento jutustelu. Hyvät ruuat ja ilma. Oman suvun kanssa tunnen itseni omaksi itsekseni ja rennoksi. Tuntuu siltä, että voin sanoa tai tehdä mitä vain ja silti minusta edelleen pidetään yhtä paljon. Tätä en koe usein. Vain muutamien läheisimpien ystävien ja sukulaisten kanssa.

Nämä oli ne kaikkein parhaimmat hetket. Lisäksi oli todella paljon hetkiä ja aikoja, jolloin vain nautin sen kummemmin asiaa ajattelematta. Ja hetkiä, jolloin suututti, ärsytti, itketti ja väsytti. Onneksi oli niitäkin hetkiä.