Tuleva vuosi 2020

28.12.2019

Syksyllä päätin olla aloittamatta mitään uutta harrastusta. Ajattelin keskittyä omaan hyvinvointiin ja panostaa siihen. Urheilemalla, syömällä terveellisesti ja miettimällä mitä minä oikeasti haluan tehdä työkseni ja miten rentoudun.

Kuinkas kävi? Ei kauhean hyvin. Tuli kaikkea muuta eteen. Mieheni loukkasi jalkansa, ja sen takia en voinut niin paljon valita mihin minä jouduin aikaani käyttämään.

En jaksanut, enkä kauheasti pystynytkään keskittymään sitten siihen omaan juttuun.

Toivon voivani keskittyä siihen nyt.

Yleensä minulla on ollut tavoitteena laihtua joitakin kiloja. En halua laittaa sitä nyt tavoitteeksi, vaan urheilun, terveellisen syömisen ja siitä seuraavan hyvän olon ja pirteyden.

Työaikaani haluan käyttää ensi vuonna enemmän vauvan ja lasten hoidon markkinointiin. Järjestän sen niin, että teen töitä neljänä päivänä viikossa pääsääntöisesti. Poikkeustilanteissa viitenä tai kuutena. Jos sellaisia viikkoja tulee, pidän taas seuraavalla viikolla enenmmän vapaita.

Huomasin nimittäin syksyllä, että olin todella väsynyt, jos tein viisi tai kuusi päivää töitä. En kerennyt palautua ja rentoutua, kun en muistanut ottaa omaa aikaa ja vapaata tarpeeksi usein.

Haluan löytää ajan myös kirjoittamiselle. Sen pitäisi olla vähintään kaksi tai kolme tuntia yhtäjaksoista aikaa kerralla. Minulla on yksi isompi kirjoitusprojekti työn alla ja sen valmiiksi saaminen tuntuu tällä hetkellä vaikealta. 

Ensi vuoden tarkkoja lomasuunnitelmia ei meillä vielä ole. Sen verran on tiedossa, että viime kesänä ostetulla asuntoautolla aiomme reissata koko perheellä. Ajellaanko Suomessa vai ulkomailla, niin sitä ei vielä olla mietitty.

Lyhyitä viikonloppureissuja ja ainakin yksi pidempi reissu.

Haaveilen myös, että pääsisimme mieheni kanssa kaksin sillä lomalle.

Haluaisin toteuttaa jonkin kotona odottavista monista remonttihommista valmiiksi. Jos valikoisi yhden kohteen ja koittaisi sitä edistää vähitellen. Tai kaksi. Antaisi puoli vuotta aikaa itselle tehdä aina yhtä hommaa. Monesti näille olisi aikaa jos ne vaan sattuisi silloin muistamaan kun sitä aikaa olisi. Siksi tämä olisi hyvä miettiä etukäteen.